Betalningsvillkor

Priser:
Alla priser är exkl moms. Vi reserverar oss även för eventuella fel i lagersaldo, slutförsäljning samt att bilder kan avvika från den verkliga produkten.

Betalningsalternativ:
All försäljning från vår hemsida sker genom kortbetalning, förskottsbetalning eller faktura.

Kortbetalning:
Vi använder oss av Payer betalsystem. Payer emot de flesta på marknaden förekommande kort. Payer är PCI DSS Level 1 certifierade för att säkerställa en trygg och säker betaltjänst. Payer är licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCode och Verified by Visa).

Förskottsinbetalning:

Pengar betalas in i förväg på vårt bankgiro. Räkna med 1-3 dagars extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning.

Direktbetalning:
Direktbetalning är en betalningsfunktion som utförs snabbt och enkelt mellan dig och din bank. Payer samarbetar med Swedbank, Handelsbanken, Nordea samt SEB. För att använda detta betalningssätt måste du vara ansluten till bankens Internettjänster. När du väljer detta betalningssätt vidarekopplas du till din Internetbank där du loggar in. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.

Faktura:
Vi erbjuder våra kunder faktura, f.n gäller det endast kunder där en kreditupplysning gjorts. Om du är fakturakund syns betalningsalternativet i kassan när du är inloggad på mina sidor. Önskar du bli fakturakund kontaktar du oss. Under en snar framtid kommer faktura erbjudas till alla kunder direkt i kassan efter en kreditupplysning gjorts.

Betala i butik:
Betalningsalternativet betala i butik syns endast om du valt att hämta din order i butik. Du betalar mot faktura eller med kort i den butik du valt att hämta din order.

Start > Hjälp > Betalning
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms